Ontdek de kracht van hartcoherentie voor behoud van energie tijdens deze speciale Deep Listening Luistertraining. Samen met hartcoherentietrainer Daphne Wiersma geef ik deze unieke HARTversterkende 1-daagse training waarin we de Deep Listening Luistertraining combineren met hartcoherentie. Naast de basisvaardigheden van Deep Listening, krijg je in deze training ook inzicht in hoe je voor, tijdens en na het luisteren op moeilijke momenten voor jezelf kunt zorgen door korte hartcoherentie oefeningen.

Hartcoherentietraining is een effectieve manier om je autonome zenuwstelsel te kalmeren en na stressvolle situaties weer snel in balans te komen. Dit is bijvoorbeeld aan de orde tijdens het luisteren als we geraakt worden door het verhaal van de ander. Of voorafgaand aan een gesprek, als we net uit een stressvolle situatie komen.

De basis voor hartcoherentie leg je door een rustige ademhaling en het oproepen van positieve emoties. Beiden zorgen voor een betere balans van het autonome zenuwstelsel en beide maken je hartritme in korte tijd gelijkmatiger. Als je hartcoherent bent, communiceren je brein, hart, zenuwstelsel en hormoonsysteem optimaal, het lichaam verbruikt efficiënt zijn energie. Je voelt je prettig en kalm en kunt helder denken.  

De workshop is zeer geschikt voor coaches, (mindfulness-)trainers, geestelijk verzorgers, zorgprofessionals en anderen die beroepsmatig met mensen werken en de wens hebben om hun eigen luisterpraktijk te verdiepen. 

Leer luisteren zonder energieverlies! Doe mee aan deze unieke Deep Listening Luistertraining met hartcoherentie op donderdag 20 juni 2019 van 09.30 – 17.00 uur in Studio Loevenhout, Utrecht. Groepsgrootte maximaal 16 mensen. Kosten: € 175 incl. BTW. We vragen je om je eigen lunch mee te brengen.

Schrijf me nu in!