Ontdek de kracht van hartcoherentie tijdens Deep Listening. Samen met hartcoherentietrainer Daphne Wiersma geef ik deze unieke HARTversterkende workshop speciaal voor wie al eerder bij mij of bij Ros Oliver een Deep Listening Luistertraining volgde.

Hartcoherentietraining is een effectieve manier om je autonome zenuwstelsel te kalmeren en na stressvolle situaties weer snel in balans te komen. Dit is bijvoorbeeld bruikbaar tijdens het luisteren als we geraakt worden door het verhaal van de ander. Of voorafgaand aan een gesprek, als we net uit een stressvolle situatie komen. Je voelt je weer prettig en kalm en kunt helder denken.

Mooi dat we dit aan Deep Listeners kunnen aanreiken: kijk in de ‘spiegel’ van je hart (met biofeedback over je hartritme) en zie direct of je open en aandachtig aanwezig bent. Wie weet is jouw luisterhouding nog te optimaliseren en kunnen hartcoherentietechnieken daarbij helpen. – Daphne Wiersma

Aan de mate van hartcoherentie kun je aflezen of je optimaal open en aandachtig aanwezig bent. Dit is heel interessant voor mensen met een luisterend  beroep. We kunnen de luisterhouding tijdens Deep Listening zelf ervaren, maar is het niet ook helpend om hier eens feedback vanuit ons lichaam op te krijgen?

Tijdens  deze workshop krijg je kennis over hartcoherentie,  leer je technieken hoe je deze kunt beïnvloeden en kun je hiermee experimenteren met behulp van biofeedback op de laptop. Je probeert het uit tijdens het luisteren. Je krijgt advies over de mogelijkheden als je meer met hartcoherenie wilt.

Schrijf je in voor de trainingsochtend op zaterdag 1 juni 2019 van 0930 – 13.00 uur (inloop vanaf 09.00 uur) in Studio Loevenhout in Utrecht. De training gaat door bij 12 deelnemers. De kosten bedragen 45 euro incl. BTW.

Door op de verzendknop te drukken, ga je akkoord met de Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden

Jouw privacy is belangrijk voor mij. Hier lees je hoe ik omga met jouw gegevens.