Coaching is heel geschikt voor als je nieuwe stappen wil zetten,  maar nog niet duidelijk hebt in welke richting. Of voor als je wel weet welke richting je op wilt, maar om de een of andere reden stil blijft staan.

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is jouw leven in positieve zin te veranderen. Bij coaching ga ik uit van de veranderingsmogelijkheden in jouzelf die liggen besloten in de wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Nieuwe inzichten ontstaan door het ontsluiten van (jouw innerlijke) kennis. Hierdoor word je als vanzelf bekwamer in het bereiken van gestelde doelen.

Misschien heb je het gevoel dat je bent vastgelopen in je werk. Of wellicht loop je steeds vast op hetzelfde gedrag, bijvoorbeeld perfectionisme of inadequaat communiceren. Soms ligt er ook een coachingsvraag onder je wens om een mindfulnesstraining te doen. Of komt er juist een coachingsvraag op als je na de training met meer aandacht in het moment gaat leven en opmerkt wat niet (meer) werkt.

Samen gaan we je vraag duidelijk maken en kijken we wat je nodig hebt op je pad naar die verandering en hoe je stappen kunt gaan zetten. Als coach begeleid ik jouw ontdekkingsproces, jij komt zelf tot oplossingen en plannen.

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Als je besluit in coaching te gaan, betaal je daarna € 90,- incl. btw per sessie. Afhankelijk van de zwaarte van je coachvraag ben je meestal in 2 – 5 sessies klaar.