Mindfulnesstraining

Vanwege mijn recente verhuizing naar Doetinchem zijn er momenteel geen trainingen gepland. Die starten weer vanaf 2020 in Doetinchem. De kosten bedragen € 350,- . Heb je interesse om op de hoogte gehouden te worden over cursusdata in 2020, stuur me dan een mail.

Mindful Zelf-Compassietraining (MSC)

De compassietraining kun je zien als een vervolgtraining op de mindfulnesstraining maar kan ook zonder eerdere mindfulnesservaring gevolgd worden. MSC legt de nadruk op het ontwikkelen van meer mildheid naar jezelf en naar anderen. Onderzoek toont aan dat deze training zorgt voor een significante toename in positieve emoties, zoals liefde, vreugde, dankbaarheid, hoop en plezier. 

Meer informatie en inschrijving

Deep Listening Training (1 dag)

Leer luisteren zonder energieverlies! Doe mee aan een Deep Listening Training. Deze is geschikt voor wie zijn professionele luistervaardigheden wil verdiepen. De volgende 1-daagse kennismakingstrainingen in 2020: donderdag 5 maart, donderdag 2 april, zaterdag 2 mei of donderdag 14 mei van 09.30 – 17.00 uur in Studio Loevenhout, Utrecht. Kosten: 114,95 incl. BTW.

Meer informatie en inschrijving

Deze training kan ook voor bestaande (intervisie)groepen of in-company verzorgd worden voor groepen van 6-24 personen. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Training Luisteren en Spreken in harmonie met je hart

Leer communiceren in écht, compassievol contact. Met je lichaam als luisterinstrument en je hart als navigator voor behoud van energie en balans. Ik geef deze training op aanvraag in-company samen met hartcoherentietrainer Daphne Wiersma. Bedoeld voor mensen met een luisterend beroep. Neem contact met me op voor meer informatie of een offerte.

Meer informatie