Mindfulnesstraining

Vanwege mijn recente verhuizing naar Doetinchem zijn er momenteel geen trainingen gepland. Die starten weer vanaf 2020 in Doetinchem. De kosten bedragen € 350,- . Heb je interesse om op de hoogte gehouden te worden over cursusdata in 2020, stuur me dan een mail.

Mindful Zelf-Compassietraining (MSC)

De compassietraining kun je zien als een vervolgtraining op de mindfulnesstraining maar kan ook zonder eerdere mindfulnesservaring gevolgd worden. MSC legt de nadruk op het ontwikkelen van meer mildheid naar jezelf en naar anderen. Onderzoek toont aan dat deze training zorgt voor een significante toename in positieve emoties, zoals liefde, vreugde, dankbaarheid, hoop en plezier. 

Meer informatie en inschrijving

Online workshop Zelfcompassie en Vergeving

In deze online zelfcompassieworkshop gaan we in op het thema vergeving. Vergeving is afhankelijk van ons vermogen onszelf open te stellen voor de schade die is toegebracht, aan ons of door ons. Je krijgt inzicht in de mechanismes van schuldgevoel en vergeving en je krijgt praktische handvatten om anderen én jezelf te kunnen vergeven. 

Meer informatie en inschrijving

Deep Listening Training (1 dag)

Leer luisteren zonder energieverlies! Doe mee aan een Deep Listening Training. Deze is geschikt voor wie zijn professionele luistervaardigheden wil verdiepen. 

Meer informatie en inschrijving

Deze training kan ook voor bestaande (intervisie)groepen of in-company verzorgd worden voor groepen van 6-24 personen. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Training Luisteren en Spreken in harmonie met je hart

Leer communiceren in écht, compassievol contact. Met je lichaam als luisterinstrument en je hart als navigator voor behoud van energie en balans. Ik geef deze training op aanvraag in-company samen met hartcoherentietrainer Daphne Wiersma. Bedoeld voor mensen met een luisterend beroep. Neem contact met me op voor meer informatie of een offerte.

Meer informatie