Mindfulnesstraining

Vanwege mijn recente verhuizing naar Doetinchem zijn er momenteel geen trainingen gepland. Die starten weer vanaf 2019 in Doetinchem. De kosten bedragen € 350,- .

Meer informatie en inschrijving

Compassietraining

De compassietraining is een vervolgtraining op de mindfulnesstraining en legt de nadruk op het ontwikkelen van meer mildheid naar jezelf en naar anderen. Onderzoek toont aan dat deze training zorgt voor een significante toename in positieve emoties, zoals liefde, vreugde, dankbaarheid, hoop en plezier. Heb je interesse om op de hoogte gehouden te worden over cursusdata in 2019, stuur me dan een mail.

Deep Listening Training (1 dag)

Leer luisteren zonder energieverlies! Doe mee aan een Deep Listening Training. Deze is geschikt voor wie zijn professionele luistervaardigheden wil verdiepen. De volgende 1-daagse trainingen in 2019 zijn op do. 26 september of za. 2 november 2019 van 09.30 – 17.00 uur in Studio Loevenhout, Utrecht. Kosten: 114,95 incl. BTW.
Speciaal voor (zorg)professionals in het oosten van het land: op 4 juni geef ik deze training in ‘t Stadshuus in Lochem van 09.30 – 17.00 uur. Kosten: 114,95 incl. BTW.
Op 20 juni 2019 geef ik samen met hartcoherentietrainer Daphne Wiersma geef ik een unieke HARTversterkende 1-daagse training waarin we de Deep Listening Luistertraining combineren met hartcoherentietraining. Van 09.30 – 17.00 uur in Studio Loevenhout, Utrecht. Kosten: € 175,- incl. BTW.

Meer informatie en inschrijving!

Deze training kan ook in-company verzorgd worden voor groepen van 6-24 personen. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Training Mindful Luisteren en Spreken

Mindful luisteren en spreken combineert technieken uit diverse methodes, zoals Deep Listening (Rosamund Oliver), Insight Dialogue (Gregory Kramer) en Mindful Communiceren (Susan Gillis Chapman). Deze cursus is geschikt voor iedereen die bewuster en effectiever wil leren communiceren, thuis en op het werk. Heb je interesse om op de hoogte gehouden te worden over cursusdata in 2019 en 2020, stuur me dan een mail.