Mindfulnesstraining

Start je werkweek lekker zen met een mindfulnesstraining op zondagavond.

De volgende mindfulnesstraining vindt plaats op zondagavond van 19.30 – 22.00 uur op 6/13/20/27 mei, 3/10/17/24 juni en de stiltedag is op zaterdag 16 juni van 10.00 – 16.30 uur. De kosten bedragen € 350,- inclusief handouts.

Meer informatie en inschrijving

Compassietraining

De compassietraining is een vervolgtraining op de mindfulnesstraining en legt de nadruk op het ontwikkelen van meer mildheid naar jezelf en naar anderen. Onderzoek toont aan dat deze training zorgt voor een significante toename in positieve emoties, zoals liefde, vreugde, dankbaarheid, hoop en plezier. Heb je interesse om op de hoogte gehouden te worden over cursusdata in 2018, stuur me dan een mail.

Deep Listening Training (1 dag)

Leer luisteren zonder energieverlies! Doe mee aan een Deep Listening Training. Deze is geschikt voor wie zijn professionele luistervaardigheden wil verdiepen. De volgende trainingen zijn op donderdag 27 september (vol), dinsdag 30 oktober (nog 1 plek) en donderdag 29 november 2018 van 09.30-17.30 uur in Utrecht (stad). Kosten: 114,95 incl. BTW.

Meer informatie en inschrijving!

Deze training kan ook in-company verzorgd worden voor groepen van 6-24 personen. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Training Mindful Luisteren en Spreken

Mindful luisteren en spreken combineert technieken uit diverse methodes, zoals Deep Listening (Rosamund Oliver), Geweldloze Communicatie (Marshall B. Rosenberg), Insight Dialogue (Gregory Kramer) en Mindful Communiceren (Susan Gillis Chapman). Deze cursus is geschikt voor iedereen die bewuster en effectiever wil leren communiceren, thuis en op het werk. Heb je interesse om op de hoogte gehouden te worden over cursusdata in 2018, stuur me dan een mail.