Als je je opgeeft voor de training Mindful Zelfcompassie, ontvang je een uitnodiging voor een telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek is alle ruimte voor vragen. Ook bespreken we de wederzijdse verwachtingen en details van de training. Zo wordt duidelijk of de training op dit moment passend voor je is. Daarna beslis je of je meedoet en ontvang je de factuur. Zodra ik het cursusgeld is ontvangen, is je inschrijving definitief.

Vermeld hieronder duidelijk de startdatum van de training waarvoor je je opgeeft:

  • ONLINE op 9 woensdagavonden in winter 2021 + een dagdeel op zaterdag (start bijvoorbeeld woensdag 6 januari 2020 of later en in overleg zodra er 6 deelnemers zijn)
  • LIVE met start op dinsdag 2 maart 2021 (in Utrecht/Zeist, vergoeding zorgverzekeraar voor terugvalpreventie GGZ)
  • ONLINE op 9 maandagavonden in voorjaar 2021 + een dagdeel op zaterdag (start bijvoorbeeld maandag 3 mei of in overleg zodra er 6 deelnemers zijn)
  • LIVE met start op donderdag 2 september 2021 (in Utrecht/Zeist, vergoeding zorgverzekeraar voor terugvalpreventie GGZ)
  • ONLINE op 9 maandagavonden in najaar 2021 + een dagdeel op zaterdag (start bijvoorbeeld maandag 4 oktober of in overleg zodra er 6 deelnemers zijn)

    Door inschrijving ga je akkoord met de Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden

    Jouw privacy is belangrijk voor mij. Hier lees je hoe ik omga met jouw gegevens.