Inschrijving 

De inschrijving voor een training is pas definitief na ontvangst van het inschrijfformulier én de betaling van het cursusgeld dat op je factuur vermeld staat. Facturen worden verstuurd zodra het minimum aantal deelnemers voor een cursus is bereikt.

Betaling

De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden, tenzij anders vermeld. Bij facturering binnen een maand voor de start van de training dient de factuur tenminste twee weken voor aanvang betaald te worden. Bij facturering binnen twee weken voor de start van de training dient de factuur direct betaald te worden.

Akkoord met inschrijvings- en betalingsvoorwaarden

Door inschrijving via het webformulier ga je akkoord met de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden.

Doorgang trainingen

1-Daagse Deep Listening trainingen gaan tijdens de beperkende maatregelen voor bijeenkomsten in groepen door COVID-19 door bij minimaal zes (normaliter acht) betalende deelnemers, 2-daagse Deep Listening trainingen bij minimaal 18 betalende deelnemers. 8-Weekse mindfulness- en zelfcompassietrainingen bij minimaal 12 betalende deelnemers. Deze voorwaarden gelden voor alle trainingen, tenzij anders op de website vermeld.

Annulering bij te weinig inschrijvingen

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de cursus tot twee weken voor aanvang van de cursus door Re-Minding Mindfulness Training + Coaching worden geannuleerd. Indien mogelijk krijg je dan alternatieve data en/of locaties aangeboden. Wanneer deze data/locaties niet schikken, wordt het cursusgeld teruggestort.

Annulering door deelnemer

Annulering kan alleen schriftelijk (per mail) worden doorgegeven. Annulering is tot zes weken voor aanvang van de cursus kosteloos bij 1-daagse trainingen en tot acht weken voor aanvang bij 2- of meerdaagse trainingen. Van respectievelijk zes (1-daagse) of acht (2- of meerdaagse) weken tot respectievelijk vier (1-daagse) en zes (2- of meerdaagse) weken voor de start van de cursus wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht. Annuleer je korter dan respectievelijk vier / zes weken voor aanvangsdatum van de cursus of zie je na aanvang van de cursus van verdere deelname af, dan wordt het volledige tarief van de cursus in rekening gebracht. Bij acute overmacht kunnen we in overleg kijken of je dan eventueel wel kosteloos of met geringe bijbetaling aan een volgende training kunt deelnemen, als daar lege plekken zijn.

Copyright

Het niet toegestaan schriftelijk cursusmateriaal te vermenigvuldigen, aan derden af te staan of in gebruik te geven.

Certificaat

Na afloop van een cursus ontvang je een certificaat van deelname, mits je aan volledige training hebt deelgenomen en het schriftelijk evaluatieformulier is ingevuld.